Herken je dit als ouder…?

N
Worstelt jouw puber met bepaalde vakken op school en zijn huiswerk in het V.O.?
N
Doet je kind echt wel zijn best op school, maar haalt hij/zij keer op keer weer lage cijfers op de toetsen?
N
Weet hij/zij niet hoe hij/zij moet leren en wat voor hem/haar het beste werkt?
N
Merk je dat zijn/haar zelfvertrouwen en motivatie hierdoor daalt?
N
Heeft jouw kind bovendien moeite met het plannen van zijn/haar huiswerk?
N
Wil jij hem of haar als ouder heel graag helpen, maar weet je echt niet hoe?

Laat je kind dan met deze unieke online training voor eens en altijd leren hoe blijvend beter te studeren.

Eigenlijk is het vreemd. Jouw kind moet ineens in het Voortgezet Onderwijs een heleboel leren en plannen, maar het heeft nog nooit echt geleerd hoe hij of zij dat het beste kan doen. Leren-Leren op de manier die bij jouw puber past, wordt nog zelden effectief aangeleerd, zowel op school als thuis. En dat terwijl je ineens veel moet leren en ook stapels huiswerk meekrijgt vanuit het Voortgezet Onderwijs. Plannen is niet iets wat kinderen van nature kunnen. En toch moeten ze dat ineens beheersen. Het onderwijs is daarbij erg talig. Voor dyslectische leerlingen en kinderen met concentratieproblemen is dat funest! Kinderen moeten namelijk erg veel luisteren en boeken vol lezen om de lessen te kunnen begrijpen. Vaak gebeurt de kennisoverdracht ook nog vooral stilzittend. Zo lastig als je kind beweeglijk is, of juist leert door te doen.

 

Jij als ouder merkt dat je kind echt wel wil, maar dat hij of zij kopje onder dreigt te gaan in het V.O. als het zo doorgaat. Eeuwig zonde, want…

Er is echt een manier waarop kinderen vele malen beter op een andere wijze kunnen leren en werken. Blijvend beter zelfs. Ik ervaar dat keer op keer in de praktijk. Sommige leerlingen leren beter door beelden, andere kinderen doen liever iets actiefs om de lesstof goed op te nemen. Er zijn bovendien wetenschappelijke bewijzen dat leren door middel van het benutten van verschillende leeringangen, de lesstof blijvend beter beklijft. Veel scholen spelen daar helaas nog te weinig op in. Gevolg: Jouw kind probeert de zeer talige leerstof op de traditionele manier op te nemen, op de manier die school hem/haar voorschotelt, maar het lukt hem/haar herhaaldelijk niet. Er ontstaat frustratie, misschien zelfs een gebrek aan zelfvertrouwen. En de motivatie om te leren daalt.

Als ouder wil je toch het liefst dat:

N
je kind weer vol zelfvertrouwen naar school gaat
N
eenmaal thuis –na een kopje thee- gemotiveerd met zijn huiswerk aan de slag gaat?
N
je kind voor eens en altijd weet hoe te leren-leren vanuit zijn eigen talenten?
N
zowel jij als je kind beide de rust en het overzicht krijgen met de unieke huiswerkplanner zodat het huiswerk en de toets op tijd is geleerd?

Als ouder wil je ook graag dat:

N
je kind weer hogere cijfers gaat scoren op die lastige vakken
N
het zijn vertrouwen in zijn leervermogen en plezier in school weer terugkrijgt?

Maar dan op een wijze die wel bij hem of haar past!

Via een korte online training.

Niet voor even maar voor het hele studieleven.

Ik zorg daarom graag voor de blijvende oplossing

Dan kan ik je als ouder bij deze verzekeren dat je bij mij met Bureau Anders Wijs precies op het juiste adres bent. Mijn online-training biedt nou precies DE oplossing voor jullie problemen!

Als ervaren Leren-Leren trainer weet ik namelijk dat ieder kind ‘Anders Wijs’ is. Ieder kind/elke leerling leert op zijn eigen wijze het best. Daarnaast is dit programma wetenschappelijk onderbouwd, zijn de technieken die ik aanbied onderzocht en effectief gebleken. Jarenlang werkte ik met deze technieken in de praktijk en scherpte ik mijn expertise en de tools aan om leerlingen nog meer mee te geven.

Daarom ben ik zo enthousiast over dit online programma dat ik speciaal voor leerlingen als jouw kind gemaakt heb. Bureau Anders Wijs biedt deze trainingen zodanig aan dat die bij jouw kind aansluiten en u als bovendien ook gaat helpen door middel van de volgende punten:

N
Het vinden van zijn eigen beste leeringang zodat je kind weet hoe hij of zij leert
N
Het opdoen van belangrijke kennis over zijn of haar brein en de werking van het geheugen
N
Het beoefenen van unieke tools, methoden en technieken die wetenschappelijk bewezen wel werken om allerlei informatie langdurig of zelfs blijvend te gaan onthouden (lees: voor de rest van zijn studieleven)
N
De juiste mindset om weer zelfvertrouwen te krijgen in zijn of haar kunnen
N
Een unieke manier om je huiswerk effectief in te plannen
N

Bonus 1

Alle info die je kind van mij krijgt, wordt aan het einde van de training ook aan jou als ouder meegedeeld, zodat je na de training precies weet hoe je jouw kind thuis het beste verder kunt helpen.
N

Bonus 2

Een gratis huiswerkplanner om op deze wijze gezamenlijk door te gaan.
Kortom:

Wil je dat jouw kind in 1 online-trainingsdag of 6 aparte trainingsmodules (naar eigen inzicht te bepalen) voor de rest van zijn studieleven geholpen wordt om te leren-leren en effectief huiswerk in te plannen? Meld je dan aan voor een gratis intake gesprek!

Ja, dat wil ik graag voor mijn kind.

Wie ben ik, dat ik dit durf te garanderen….

Even voorstellen!
Ik ben Jellie de Roos, moeder van een prachtige dochter van 11 en pleegmoeder van een heerlijk tweejarig meisje, en een zeer ervaren docent met een kwart eeuw ervaring in het onderwijs.

Ook ben ik inmiddels zeer enthousiast werkzaam als trainer op het gebied van Leren-Leren. Ik heb de afgelopen jaren als Leren-Leren trainer met veel leerlingen mogen werken en stond aan het einde van de trainingen steeds weer verbaasd hoe verrassend eenvoudig het is om leerlingen te laten zien hoe het leren en plannen nou wel werkt. De reacties waren unaniem positief.

Dat wilde ik daarom ook met nog veel meer leerlingen en ouders delen: met mijn unieke methode Leren-Leren laat ik jouw kind binnen 6 online uren (naar eigen inzicht te volgen) ervaren dat leren op hun eigen wijze wel werkt.

Daarnaast laat ik jullie zien dat met de huiswerkplanmethode huiswerk wel effectief ingepland kan worden. Ik werk graag met je kind online aan deze training en tevens begeleid ik jullie als ouders graag met deze online Leren-Lerentraining.

 

Ja, dat wil ik ontzettend graag voor mijn kind.

Dit krijg je van mij:

5
6 online modules waarin de gehele training in videolessen –afgewisseld met oefenmomenten- wordt uitgelegd
5
Een informatiepakket met de trainingsmap
5
Alle tools, technieken en de materialen die nodig zijn voor de online training
5
Twee skype-gesprekken met kind en ouders:
5
1 gratis gesprek vooraf om kennis te maken en te vertellen over de inhoud (voordat u besluit tot aanschaf van het online programma)
5
1 skype gesprek achteraf -samen met je kind- om alle informatie als ouder mee te nemen.

Wat klanten zeggen

“Onze zoon van 16 raakte steeds minder gemotiveerd. Hij deed zijn best en leerde wel, maar toch haalde hij steeds onvoldoendes op de vakken die hij echt nodig had om te slagen voor zijn eind-examens voor het V.M.B.O. Wij waren ten einde raad. Toen zagen we de advertentie van Bureau Anders Wijs. Wij schreven ons daarom in voor een gratis intake gesprek en vrij snel daarna volgde hij de V.O. training. Hij leerde op een andere wijze te leren, op een manier die veel beter bij hem past. Dit werd gelijk getest met toetsen zodat hij ook onmiddellijk resultaat zag. Thuis ging het veel beter en op school haalde hij steeds betere scores; het eindresultaat is dat onze zoon geslaagd is voor zijn examen!

Dit is zeker een aanrader!”

  Moeder Marion Koopstra

over het programma Leren-Leren, Bureau Anders Wijs

Wat kost de Training?

Veel gestelde vragen

1. Voor welke kinderen is deze training geschikt?
Deze unieke training is voor iedere leerling (en elke leraar) geschikt. Het geeft ieder kind de basis voor de rest van zijn/haar studieleven. Want wie leert er eigenlijk echt goed te leren en welke leerling weet nou werkelijk hoe zijn geheugen het beste werkt en op welke wijze plannen het meest effectief werkt?

In ieder geval werkt deze training in het bijzonder voor leerlingen die moeite met leren en het plannen van huiswerk hebben en in het bijzonder voor leerlingen moeite met taal hebben, leerlingen die dyslectisch zijn, concentratiemoeilijkheden hebben, leerlingen die hoogbegaafd zijn, leerlingen die autistische trekken hebben of kinderen met AD(H)D.

2. Hoe krijg ik toegang tot de lessen?
Na betaling krijgt u een code toegestuurd waarmee alle lessen vrijkomen.

De lessen kunnen dan achterelkaar gevolgd worden (zodat er een trainingsdag is) of indien gewenst elke week ingepland worden.

3. Hoe krijg ik toegang tot het lesmateriaal?
Zes weken blijft de online leeromgeving open, zodat u en uw kind ruim de tijd krijgen om alle lessen te leren en toe te passen.
4. Hoe lang duurt de training?
De lessen duren samen 6 uren en dit is inclusief het maken van de opdrachten.

De skypegesprekken voor- en achter af kosten samen 60 minuten.

 

5. Hoe lang krijg ik toegang tot de training?
De online leeromgeving inclusief de videotraining blijft zes weken tot de beschikking.
6. Hoeveel tijd ben ik per module kwijt?
Maximaal 60 minuten.
7. Wanneer start de training?
Na betaling beschikt u meteen over alle lessen en kunnen u en uw zoon/dochter starten.
8. Is er een folluw-up?
Nee, dat is in principe niet nodig, uw zoon/dochter en u kunnen na de training zelfstandig verder met de inhoud. Door middel van het laatste skype-gesprek aan het einde van de online training weet u ook alles over deze unieke methode en krijgt u tips mee om samen verder te gaan. Ook ontvangt u dan de unieke Leren-Leren huiswerkplanner.

Bij vragen achteraf ben ik natuurlijk ten alle tijde bereid om via de email van info@anders-wijs.nl vragen te beantwoorden. Ook lees ik graag achteraf de positieve ervaringen met dit programma.

9. Waar kan ik terecht voor (meer) vragen?
Voor meer vragen mailt u gerust met mij,via info@anders-wijs.nl.

Ja, dat wil ik voor mijn kind!